Freze cilindro-frontale din carbura
Gama de freze cilindro-frontale de inalta performanta Osawa este foarte larga si poate furniza eficienta in orice aplicatie, indeplinind teoretic nevoile fiecarui client.

-UH granulatie nano: pentru prelucrare la viteze inalte pe oteluri calite, pana la 70 HRC
UH RED CATALOG PDF

-MEX granulatie ultrafina: pentru prelucrare de performanta la oteluri generale pana la cele calite
MEX CATALOG PDF

-MDC Diamond: pentru grafit
MDC CATALOG PDF

-ALU MILLS granulatie micro: pentru aluminiu si aliaje de aluminiu
ALLU MILLS CATALOG PDF

-MEF granulatie ultrafina: pentru otel inoxidabil, titan si inconel.
MEF CATALOG PDF

-HF Evo granulatie micro: Helix variabil si dinti impartiti inegal , pentru aplicatii generale
HF CATALOG PDF

-G2 raspunsul dat de Osawa pietei la cererea de scule de inalta performanta. Gratie unui proces de fabricatie complet optimizat si a seriilor mari de productie, G2 combina calitatea excelenta cu reducerea puternica a costurilor.
G2 CATALOG PDF

- MDTA gama Osawa de carbura cu acoperire PV200. Cu duritatea suprafetei de 3500HV si stabilitate sporita la temperaturi mari, acoperirea exclusiva PV200 da perfomantele cele mai bune la frezarea uscata ( aer comprimat sau ceata de ulei).
MDTA CATALOG PDF

Frezarea cu placute amovibile
In functie de nevoile si posibilitatile tehnice din parcul de utilaje ale clientului putem acoperi o gama larga de tipologii de frezare (planare, frezare de umar, copiere, plonjare, rampare, interpolare), implementand strategii clasice sau frezare cu avans mare si viteze inalte, acoperind o gama larga de materiale.

Frezarea de umar - putem oferi de la clasicele placute APKT si TPKN la solutiile moderne cu placute pozitive cu 2 colturi, cu 4 colturi sau chiar negative cu 6 colturi.
Frezarea plana realizabila cu clasicele SPKN sau cu noile placute patrate sau octogonale pozitice dispuse la 45. Totodata putem oferi si solutii economice (pastrand insa performantele) folosind freze ce permit placute negative cu 4, 6 sau 8 colturi (8, 12 sau 16 muchii de aschiere) in functie de adancimea de aschiere dorita.
Frezare cu avans rapid cu placute pozitive cu 4 si 5 muchii aschietoare acoperind atat gama de materiale comune (otel, inox sau fonta) cat si otelurile pretratate.
Totodata oferim si solutii pentru frezarea de inalta precizie si la viteze ridicate a aluminiului cu placute PCD, frezarea otelurilor tratate termic cu placute ceramice sau CBN, precum si frezarea materialelor exotice si a titanului (grupa "S").