Lubrifiantii comercializati de ATMA GRUP fac parte din gama lubrifiantilor speciali. Diferenta intre lubrifiantii comuni (uleiuri de motor si transmisie, vaseline, etc.) si cei speciali este data de faptul ca cei din urma se folosesc si trateaza doar conditiile extreme de lucru, reducand frecarea, fiind supusi la conditii de lucru ce apar doar in conditii speciale.
Dintre aceste conditii speciale amintim vibratii foarte mari, expunerea la medii acide, bazice sau radiatii, incarcari soc, diverse cerinte speciale, lubrifianti alimentari, lubrifianti ce conduc sau nu conduc curentul electric, lubrifianti cu inalt grad de protectie sau cerinta de a lubrifia pe viata anumite jonctiuni greu accesibile.
In general alegerea lubrifiantului se face in urma unui audit impreuna cu specialistul nostru cu privire la cerintele si solicitarile la care acesta trebuie sa faca fata.
Lubrifiantii comercializati de ATMA GRUP apartin renumitei firme OKS din Germania.


OKS Spezialschmierstoffe GmbH http://www.oks-germany.com/en

Pe langa lubrifiantii speciali produsi (de serie sau dezvoltati la tema), OKS mai are in gama si o serie de produse destinate mentenantei.