Atma Grup SRL - societate comerciala cu capital romanesc, infiintata in 1999 avand sediul social in vestul Romaniei in orasul Timisoara, are o experienta de 15 ani pe piata romaneasca. De-a lungul anilor s-au conturat 4 linii majore de produse:

- Scule de prelucrare prin aschiere a metalelor
- Adezivi si etansanti industriali din gama Loctite- Teroson
- Lubrifianti speciali si produse pentru injectia de mase plastice
- Scule pneumatice ( Atlas Copco) si scule de mana.

Totodata pe langa produsele oferite ne ocupam si de detaliile tehnice privitoare la alegerea acestora.

In fiecare an se introduc in gama produse noi, menite fie a intregi gama de produse, fie a imbunatatii performantele de lucru astfel incat sa dispuneti de cele mai mici preturi de productie si aprovizionare la cele mai ridicate performante.

Timpul dumneavoastra de asteptare de la comanda la livrare este de asemenea important pentru noi astfel incat dezvoltarea noastra nu s-a facut doar prin extinderea gamei de produse fara a tine cont si de un stoc bine dimensionat pentru nevoile dumneavoastra.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid si prin utilizarea autoturismelor din propria dotare , astfel incat timpul de livrare este de 24 de ore de la lansarea comenzii dumneavoastra.

Asiguram o paleta foarte larga de scule ( cutite de strung, freze, burghie, alezoare, etc.) de la producatori cehi, japonezi si germani, producatori pe care ii reprezentam pe piata romaneasca.

De la infiintare, Atma Grup SRL a castigat constant increderea clientilor sai, ajungand astazi sa ne mandrim ca avem printre clienti , firme de prestigiu in domeniul prelucrarilor mecanice si de montaj.