Sculele de prelucrare prin aschiere sunt o parte importanta a programului nostru de scule. Astfel pentru a veni in intimpinarea clientilor nostri am ales producatori de marca in domeniu fiind in acelasi timp deosebit de atenti si asupra preturilor sculelor astfel incat va putem oferi cele mai corecte preturi in raport cu performantele sculelor.
Totodata avem reprezentanti tehnici pregatiti pentru a va oferi cea mai buna varianta (atat tehnica cat si economica) pentru cazul dumneavoastra.

Dintre furnizorii nostri amintim:

DORMER PRAMET
Aparuta in urma fuziunii dintre Dormer Tools si Pramet Tools, firma are o experienta bogata in producerea sculelor de prelucrare prin aschiere monobloc din HSS si carbura, cat si a placutelor amovibile din carburi metalice.
Putem oferi atat varianta de scule standardizate cat si scule dezvoltate la tema.
-Dormet Pramet, s.r.o. http://www.dormerpramet.com/

OSAWA
Osawa produce scule monobloc pentru gaurire si frezare, avand in gama atat burghie cat si freze de uz general si de inalta performanta din HSS, HSSCo si carburi. Totodata puteti gasi si freze din carburi pentru polizoarele axiale de mare turatie.
-Osawa drills, end mills http://www.osawa.it

NAREX
Producator de tarozi HSS cu o experienta de peste 70 de ani in domeniul sculelor de filetare.
- NAREX Zdanice,spol. s.r.o. http://www.narexzd.cz

SUMITOMO ELECTRIC Hartmetall
Producator japonez de scule de prelucrare prin aschiere a metalelor. Printre gama sa de produse se evidentiaza solutiile avansate de gaurire,strunjire si frezare cu placute atat pe materiale comune (otel, otel inoxidabil, fonte) cat si pe oteluri calite sau prelucrare neferoase la viteze si performante inalte.
-SUMITOMO ELECTRIC Hartmetall GmbH http://www.sumitomotool.com/

YAMAWA
Producator japonez de tarozi, filiere si burghie de centrare. In gama de produse avem scule pentru uz general, dar si pentru obtinerea de performante inalte din punct de vedere al costurilor si vitezelor de executie. Acopera prin solutiile oferite intreaga gama de materiale metalice.
-Yamawa Europe SPA http://www.yamawa.eu

Nikko Tools
Producator relativ nou pe piata in gama sculelor amovibile din carbura pentru prelucrarea metalelor, ofera solutii standard sau personalizate mai ales in domeniul materialelor avansate.
-Nikko tools http://www.nikkotools.com

ZPS
Producator ceh de freze monobloc HSS/HSSCo.
-ZPS-FREZOVACI NASTROJE A.S. http://www.zps-fn.com